Imate li Urok?

Muči vas sumnja kako ste žrtva kletve ili lošeg magijskog djelovanja ?
Svaki čovjek koji sumnja da je žrtva nečijeg uplitanja u njegov život treba prije svega otkriti vrstu utjecaja:
magijsko djelovanje, ili kletva !!

Postoji jako puno indikatora, ako je na Vama urok ili negativna energija. Navesti ću neke indikatore bez ograničavanja:
Loše Vam je ili ste umorni.

Teško započinjete dan za razliku od drugih koji iskaču iz kreveta i izvrsno započinju dan. Vi tri puta pomjerate sat za buđenje i samo nakon tri kave osjećate da ćete preživjeti dan.
Odnosima brzo dođe kraj, očito bez valjanog razloga.

Novac koji ste zaradili uopće nije dovoljan, a ako imate više novca, nekako su i troškovi uvijek veći. Tako gotovo nikada ne možete staviti na stranu i uštedjeti.
U obitelji su veliki sukobi, pa i najmanje pogreške se mogu pretvoriti u oštre rasprave.
Ako vjerujete u to, sigurno se pitate kako se riješiti uroka, odnosno kako skinuti urok sa sebe? Evo nekoliko činjenica o urocima…U raznim kulturama bolesti se objašnjavaju kao posljedica bacanja čini, uroka, vračanja ili zlim utjecajem neke osobe. Simptomi mogu uključivati opću anksioznost i probavne smetnje. Ovakva stanja se javljaju u kulturama u kojima se vjeruje da “uroci”, “čini” ili “vradžbine” mogu biti bačene na svaku osobu što uzrokuje različite emocionalne, psihološke i tjelesne probleme. *Ureknuta* osoba plaši se smrti ili nekih drugih negativnih posljedica sve dok se *urok* ili *vradžbine* ne skinu od strane vrača ili iscjelitelja.
Urok je prenošenje negativne energije na osobu koja toga nije svjesne. ‘Nagaz’ je najopćenitiji urok koji se nalazi na tlu i najčešće na raskršćima gdje će određena osoba proći. Iako su namijenjeni točno određenoj osobi oni imaju djelovanje i na svakog tko stane na njega, makar i slučajno, ali u manjem obliku. Postoji i bacanje čini, to je utjecaj negativne energije koja je upućena u određenom smjeru, odnosno određenoj osobi.

Zatim, ‘crnomagijska’ – to su uroci upućeni na točno određenu osobu s velikom snagom gdje se energija zbraja i može doslovno uništiti.
Čovjek koji je žrtva magijskog napada trpi blokadu uma, osjeća psihičku zbunjenost i strah. U takvom psihičkom stanju donosi pogrešne odluke, postaje konfliktan, asocijalan i anksiozan. Sve to rezultira poremećajem u poslovnim i privatnim odnosima, odnosno očitim pogoršanjem kvalitete života. Nakon nekog vremena, na psihosomatskoj osnovi, dolazi i do razvitka fizičkih bolesti.

 

12179143_837588536340502_2112919793_n 12182320_837588509673838_1582407752_n 12180218_837588493007173_1235821042_n